نحوه دانلود رایگان مقالات سایت ساینس دایرکت✔️(روش آسان)

ساینس دایرکت (ScienceDirect) یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین منابع اینترنتی برای یافتن  منابع و مراجع برای انجام تحقیقات علمی و پایان نامه است. این سایت دارای بیش از 15 میلیون مقاله است که توسط بیش از دو هزار و پانصد مجله‌ی دارای اعتبار بالا در دنیا که هر یک حوزه علمی مختلفی دارند منتشر شده‌اند. دستیابی به این منبع بزرگ و کامل، رایگان نیست و برای این که به بیشتر این مقالات دسترسی پیدا کنیم باید هزینه‌ی زیادی بپردازیم. این هزینه در حالی که ما نیاز به مطالعه‌ی مقالات زیادی داریم و ممکن است برخی از آن‌ها بعد از مطالعه اصلاً به درد ما نخورند، بسیار زیاد خواهد شد.

به همین علت اکثر دانشجویان و پژوهشگران به دنبال راهی می‌گردند که بتوانند این مقالات را به رایگان مطالعه و دانلود کنند. داشتن این مقالات در نوشتن یک پایان نامه‌ی معتبر با مقالات معتبر علمی کمک زیادی به شما می‌کند. در این مقاله از سایت پایان پژوه، ما به شما در خصوص این روش‌ها اطلاعات می‌دهیم. روش‌هایی که با استفاده از آن‌ها بتوانید مقالاتی که می‌خواهید را به رایگان دانلود و مطالعه کنید. تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

روش اول: استفاده از سایت‌هایی برای دانلود رایگان از science direct

روش دوم برای دانلود رایگان مقالات ساینس دایرکت استفاده از سایت‌های دیگر است. برخی از سایت‌ها با قابلیت‌هایی که دارند می‌توانند این مقالات را در اختیار کاربرانی که هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند قرار دهند. یکی از این سایت‌ها سایت freepaper.me است. هر مقاله در سایت ساینس دایرکت دارای دو آدرس است. یکی از این آدرس‌ها همان url است و دیگری doi نام دارد که زیر show more در پایین هر مقاله درج شده است. شما باید یکی از این دو آدرس را کپی کرده و با مراجعه به سایت فری پیپر، آن را در باکس مربوطه پیست کنید. کد امنیتی ای که از شما درخواست شده را بزنید و سپس برای دانلود مقاله منتظر بمانید. مشابه همین روند را می‌توانید در سایت ایلرنیکا انجام بدهید. سرویس‌هایی مانند Sci-Hub یا Library Genesis نیز نسخه رایگان برخی مقالات را ارائه می‌کنند.

روش دوم: استفاده از اکانت دانشگاهی

یکی از راه‌هایی که دسترسی رایگان شما به مقالات این سایت را فراهم می‌کنند، استفاده از اکانت‌هایی است که دانشگاه‌ها در اختیار شما قرار می‌دهند. برخی از دانشگاه‌ها اکانت‌هایی دارند که می‌توانند با استفاده از آن‌ها تحریم‌های سیاسی را دور زده و بدون داشتن هیچ هزینه‌ای مقالات رایگان و غیر رایگان سایت ساینس دایرکت را مشاهده و دانلود کنند. اعضای هیئت علمی دانشگاه و برخی از اساتید نیز چنین امکانی دارند. برای دسترسی به چنین امکانی از طریق کتابخانه دانشگاه و یا سایت دانشگاه باید اقدام کنید.

در مرحله بعدی رجوع به استاد راهنما و درخواست اکانت برای مطالعه و دانلود مقالات سایت ساینس دایرکت راهی است که مقابل شما قرار دارد. اساتید شما می‌توانند اکانت‌های خود را که دارای قابلیت دسترسی بدون هزینه به مقالات است در اختیار شما قرار دهند. اگر دانشگاه شما چنین امکانی را نداشت یا اساتید نیز از آن بی بهره بودند، می‌توانید از طریق دوستان خود در دانشگاه‌های دیگر اقدام به دریافت چنین اکانت‌هایی بنمایید.

 

روش سوم: جست و جو کردن در سایت‌های دیگر

روش سوم آن است که تلاش کنید نسخه رایگان مقاله‌ای که می‌بینید را پیدا کنید. برخی از سایت‌ها مثل  ResearchGate، Academia.edu  و Google Scholar نسخه‌های رایگان مقاله‌ای که شما می‌خواهید را در خود دارند. اگر به این سایت‌ها بروید و عنوان مقاله را جست و جو کنید، احتمال این که بتوانید نسخه‌های رایگان مقاله‌ی مدنظر خود را به دست بیاورید زیاد است. گاهی اوقات سایت‌های ایرانی نیز نسخه‌های رایگان این مقالات را قرار می‌دهند.

روش چهارم: استفاده از افزونه‌ها و نرم‌افزارها

یکی از روش‌های موجود برای دانلود رایگان مقالات ساینس دایرکت استفاده از افزونه‌ها و نرم‌افزارهای مختلف است. افزونه‌هایی مانند Unpaywall و Open Access Button می‌توانند به شما در پیدا کردن نسخه‌های رایگان مقالات علمی کمک کنند. با استفاده از این افزونه‌ها، شما می‌توانید به راحتی مقالاتی را که قابلیت دانلود رایگان دارند، پیدا کنید. مقالات سایت ساینس دایرکت یا رایگان هستند و یا هزینه دارند. در واقع با استفاده از این افزونه‌ها شما نمی‌توانید مقالاتی که قابلیت دانلود رایگان را ندارند دانلود کنید، اما می‌توانید مقالاتی که در این سایت به رایگان قرار داده شده‌اند را یافته و مطالعه یا دانلود بفرمایید.

همچنین، نرم‌افزارهایی مانند Zotero و Mendeley نیز می‌توانند به شما در سازماندهی و دسترسی به مقالات علمی کمک کنند. با استفاده از این نرم‌افزارها، شما می‌توانید مقالات را به دسته‌بندی‌های مختلف مرتب کنید و به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید. از طریق افزونه‌ها و نرم‌افزارها، شما می‌توانید به مقالات علمی بدون هزینه دسترسی پیدا کنید و از آنها بهره‌برداری کنید.
به طور خلاصه، برای دانلود رایگان مقالات ساینس دایرکت می‌توانید از اکانت دانشگاهی، سایت‌های دیگر، افزونه‌ها و نرم‌افزارها استفاده کنید. اما باید توجه داشته باشید که این روش‌ها ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشند و نمی‌توانید به همه مقالات به صورت رایگان دسترسی پیدا کنید.

موسسه پایان پژوه آماده انجام پایان نامه ارشد ، انجام پایان نامه دکتری، پروپوزال ارشد و پروپوزال دکتری، انجام مقاله های isi، دانشجویی، پژوهشی و انجام تحلیل آماری می باشد. همچنین در زمینه انجام پایان نامه فنی مهندسی،انجام پایان نامه علوم پزشکی،انجام پایان نامه علوم پایه،انجام پایان نامه علوم انسانی و انجام پایان نامه مدیریت نیز خدمات کاملی را برای شما دانشجویان عزیز ارائه می دهد. کافیست همین الان با ما تماس بگیرید و یا فرم درخواست را در صفحه اصلی سایت تکمیل نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

درباره نویسنده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا